خلي كلمتكم واحدة احنا مش عارفي نتجمع على جروب او حتى على ميعاد واحد كل المتفاعلين 5 او 10 هما دول المعلمين المساعدين الي عددهم 43 الف فرد , واخرتها يا معلمي المستقبل وديه كمان الله اعلم بيها هانبقى معلمين في المستقبل ولا لا , الى متى سنصبح مفكاكين .

بالفعل لديهم حق يعينوا موظفي وزارة الزراعة وتكنولوجيا المعلومات والعديد من الوزارات الاخرى واحنا زي ما احنا , وكل ده ليه , اقولكم ليه ده علشان كلهم ايد واحدة وكلمتهم واحدة وهدفهم واحد , مش كل واحد يعمل زعيم ويقول احنا لازم نعمل واقفة ولازم نعتصم ويحدد موعد الاعتصام وفي نفس الوقت نجد شخص اخر يحدد موعد اخر للاعتصام ... وهنا تحدث الفرقة والانقصام لذلك فقدنا المصداقية , وعلى ما اعتقد ان الموعد الوحيد الذي تجمعنا عليه كان يوم : 30/1 ولكننا خرجنا لهدف اكبر واهم خرجنا لمصلحة البلد والحمد لله نجحنا في تحقيق مطالبنا العامة , فلماذا لا نتجمع لتحقيق مطالبنا الخاصة بالاضافة الى انها ستعود بالنفع على المجتمع ايضا فعلى الاقل سيتحقق الاستقرار النفسي لمربيين الاجيال .

الان هناك العديد من الجروبات على الفيس بوك ويقوم اصحابها او اعضائها بالدعاية لها عبر هذا المنتدى وبعض المنتديات الاخرى ومن اهم هذة الجروبات واكثرها اعضائا جروب معلمون معتصمون الذي تجمعنا حوله من قبل فلماذا نقوم بانشاء المزيد من هذه الجروبات , اللهم وحد كلماتنا .


سامحوني لحدة لهجتي ولكنها نابعة من مرارة عدم تثبيتي


تقبلوا خالص تحياتي وتقديري